OVER PIXELPEPPER

WAAROM KIEZEN VOOR PIXELPEPPER?

100% op maat

Een goed kennismakingsgesprek en persoonlijke opvolging staan centraal, van bij de intake of analyse, het brainstormen tot de finale oplevering.  Het resultaat? Marktgedreven communicatietools volledig op maat, 100% afgestemd op uw bedrijfsfilosofie.

Persoonlijk contact

Liever één aanspreekpunt? Dan bent u bij Pixelpepper aan het juiste adres. Efficiënte communicatie en opvolging tijdens het studie-, ontwerp- en realisatietraject leveren de beste resultaten.

Flexibiliteit

U hebt graag dat het snel vooruit gaat met behoud van kwaliteit? Pixelpepper combineert de sterktes en ervaringen van een bureau met de flexibiliteit van freelance experts.

Lange termijnvisie

U zoekt een partner om op lange termijn mee samen te werken? Pixelpepper leert uw doelgroep, bedrijf en producten door en door kennen. We denken met u mee en staan u bij met proactief advies.

Achter Pixelpepper schuilt Nathalie Helderweirt. Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing & communicatie bij zowel kmo’s als multinationals weet ze als geen ander hoe uw bedrijf in de kijker te zetten.

Door continue bijscholing op vlak van branding, marketing communicatie, e-commerce en online marketing strategie & tools volgt zij steevast de laatste evoluties en nieuwste trends.

Onze tevreden klanten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!