Onze diensten

Een strak plan & sterke identiteit met overtuigende boodschap

You never get a second chance to make a first impression.
Daarom moet uw bedrijf meteen overtuigen.
Met uw dienstverlening, productengamma,… met overtuigende marktgerichte communicatie via de meest efficiënte kanalen.

Totaalpakket op maat van uw bedrijf

Verkiest u de bestaande bedrijfscommunicatie uit te breiden of te verfrissen? Of liever een volledig nieuwe aanpak? Wij stemmen strategie, toepassing en grafisch ontwerp op elkaar af tot een doeltreffend geheel.

Logo & huisstijl
Grafisch ontwerp

Doordachte vormgeving van uw bedrijfsidentiteit -logo en huisstijl – en grafische uitwerking in toepassingen voor print of online: bedrijfs- en productbrochures, advertenties,… Pixelpepper ondersteunt u eveneens in copywriting, fotografie en drukbegeleiding.

webdesign & online marketing

Wij vertalen uw bedrijfsidentiteit naar een klantgericht online uithangbord. Corporate website of uitgebreide webshop, in elk project streven we naar een harmonieus evenwicht tussen inhoud en optimale user experience.

Maar we denken ook verder: online marketing, SEO, SEA & social media campagnes, afgestemd op uw doelgroep. Met de nieuwste tools volg je de impact en reikwijdte van je marketingacties op de voet.

Geef je onderneming een boost

Buzzyourbizz is een initiatief van crisscrossing & pixelpepper en onstaan vanuit een sterke gedrevenheid voor een future proof cross media marketingstrategie en daaraan gekoppelde communicatie.

We begeleiden uw onderneming in het upgraden van de marketing- en sales afdeling en biedt advies en praktische ondersteuning bij het implementeren van nieuwe technologiën voor een toekomstgerichte positionering.

Onze tevreden klanten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!